Rodelopers - Informatie
Producten Informatie en contact

Afzetpalen maken uw rode loper compleet!

Een stijlvol feest of een luxueuze winkelentree is pas echt compleet met de juiste afzetpalen. Want wat is een rode loper zonder een bijpassende afscheiding? Zo houdt u niet alleen ongewenste betreders op afstand maar zorgt u meteen voor een ultiem luxe gevoel bij uw gasten.  Bovendien is de kans zeer groot dat u het zelf ook een stuk mooier vindt. En geef toe: het oog wil ook wat!

Afzetpalen zorgen voor het ultieme luxe gevoel

Afzetpalen vormen de kers op de taart voor uw rode loper. Zonder afzetpalen is uw rode loper een leuke entree, mét afzetpalen is uw rode loper een luxueuze eyecatcher! De keuze voor de juiste afzetpalen is geheel afhankelijk van uw eigen smaak en voorkeur. Ook de kleur van uw loper is doorslaggevend. Een oranje loper met goudkleurige afzetpalen vormt bijvoorbeeld een minder goede match dan een oranje loper met zilverkleurige afzetpalen. Bovendien kunt u kiezen voor een glamoureuze of meer moderne uitstraling. Wat dacht u bijvoorbeeld van matzwarte afzetpalen voor een eigentijds karakter? Net even iets anders en toch verantwoordelijk voor een feestelijke entree!

Afzetpalen voorkomen misbruik van de loper

Afzetpalen zorgen niet alleen voor een ultiem luxe gevoel, maar zijn ook zeer praktisch. Een rode loper legt u immers niet voor niets, u wilt de rodeloperervaring aan een selecte groep mensen aanbieden. Misschien zijn dat klanten, misschien bezoekers of hooggeëerde gasten. Wat uw doelgroep ook is; afzetpalen zorgen ervoor dat het gebruik van uw rode loper daadwerkelijk beperkt blijft tot de groep mensen die u voor ogen heeft. Bovendien vormen afzetpalen een natuurlijk geleidingssysteem. Zo lopen uw gasten altijd netjes in een rij en voorkomt u voordringen bij drukte.

Een paar dingen waar u met afzetpalen géén last meer van heeft:

• Winkelend publiek dat kruislings over uw rode loper loopt
• Journalisten of fotografen die de halve loper in beslag nemen om foto’s te maken
• Uitpuilende rijen en mensen die voordringen.

Geef toe, na het lezen van deze voordelen wilt u uw rode loper toch ook voorzien van een reeks stijlvolle afzetpalen? Kijk meteen welke afzetpalen het beste bij uw unieke loper passen en bestel ze vandaag nog!

Wanneer begon men rode lopers uit te rollen om hoge gasten te verwelkomen?

De eerste verwijzing naar een rode loper staat in de Griekse tragedie Agamemnon van Aischylos, in 458 v.Chr. voor het eerst opgevoerd. De held komt thuis van de oorlog en zijn vrouw wil hem over een rode loper het huis in laten lopen. Hij weigert echter, want hij vreest de toorn van de goden wanneer hem als gewone sterveling zo’n grote eer te beurt valt.

Of de rode loper de eeuwen erna bij speciale gelegenheden is uitgerold, is niet bekend. De volgende verwijzing komt pas in 1821, wanneer de Amerikaanse president James Monroe met een schip bij Prospect Hill in South Carolina aankomt. Hij wordt onthaald met een rode loper. In 1902 rolde New York Central Railroad de rode loper uit voor passagiers van de 20th Century Limited.