Afzetpalen, afzetkoorden en afzetpaaltjes. - Rodelopers.com
Producten Informatie en contact
  • 10 jaar garantie
  • Legservice door heel Europa
  • Laagste prijs garantie
  • Veilig betalen

Afzetpalen & Afzetkoorden

Op zoek naar afzetpalen of afzetkoorden? In onze webshop vindt u de perfecte afzetpaaltjes en koorden voor bij uw rode loper of entree! En dat zeer scherp geprijsd, zonder in te leveren op kwaliteit. Waarom u nog meer voor afzetpalen of koorden zou kiezen? Omdat uw rode loper op die manier wordt voorzien van een buitengewoon luxe uitstraling. Bovendien zijn afzetpalen en koorden super praktisch. Ze houden niet alleen omstanders op afstand, maar zorgen bij grote drukte meteen voor een gestroomlijnde binnenkomst. Geef toe: genoeg redenen om uw rode loper van bijpassende afzetpalen en koorden te voorzien!

Naast de gewone afzetpaaltjes met afzetkoorden, biedt GJ Floors ook een RVS afzetpaal met uitttreklint. Deze afzetpaal is leverbaar met blauw, rood en zwart uittreklint is is ideaal om bijvoorbeeld de rij bij uw kassa te stroomlijnen. Doordat deze afzetpaaltjes leverbaar zijn in een roestvrijstalen uitvoering, kunt u de afzetpaaltjes zowel indoor als outdoor gebruiken.

Natuurlijk wilt u uw afzetpaaltjes en koorden zo snel mogelijk in huis. GJ floors kan uw afzetpaaltjes en koorden vaak de volgende werkdag al leveren als u deze voor 12:00 besteld! Wilt u uw afzetpalen en koorden of uw afzetpaaltjes met uittreklint liever op een afgesproken datum geleverd hebben? Geen Probleem! GJ Floors snapt dat u soms te maken heeft een strakke planning en kan desgewenst uw afzetpaaltjes en koorden leveren op de door uw gewenste datum.

Naast de gewone afzetpaaltjes, biedt GJ Floors ook geborstelde afzetpaaltjes. Op deze manier heeft u minder last van krassen, zodat uw afzetpaaltjes nog langer meegaan. Deze geborstelde chromen afzetpaal heeft een zeer luxe uitstraling en is vervaardigd uit RVS staal. Natuurlijk biedt GJ Floors ook een bijbehorend afzetkoord aan. Deze afzetkoorden beschikken over geborstelde chromen sluitingen. 

Al onze afzetpaaltjes zijn van zware kwaliteit, zijn eenvoudig te monteren en alle afzetpalen zijn leverbaar in RVS uitvoering. Kortom, voor iedere afzetpaal of het nu met een afzetkoord is of met uittreklint, is GJ Floors de ideale leverancier. Door de grote voorraad van afzet paaltjes en afzetkoorden, kan GJ Floors zelfs grote aantallen afzetpaaltjes op zeer korte termijn leveren. Dus bekijk ons assortiment en bekijk welke afzetpaal het beste bij u past.