Lopers logo, loper kopen met uw logo.
Producten Informatie en contact

Lopers | PRINT

Lopers met logo

Wat is er nu mooier dan een loper met logo of loper met print? Bij Rodelopers.com kun je je tapijt laten bedrukken met je eigen logo, afbeelding, naam of actie. Al ons tapijt met logo heeft een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Benieuwd naar de mogelijkheden? We staan je graag te woord, benader onze klantenservice voor meer informatie of bekijk ons assortiment logo lopers voor meer informatie!

De verschillende soorten tapijt met logo

Rodelopers.com heeft verschillende mogelijkheden en technieken voor de gepersonaliseerde mat of je loper met tekst. We bieden drie soorten matten met logo. Laat je tapijt bedrukken met een afbeelding, logo of tekst, of kies voor een loper waarin je ontwerp getuft wordt. Het voordeel van tuften is dat de loper met print ontzettend slijtvast is en dat je loper met print niet kan vervagen. Je kunt daarnaast kiezen uit verschillende kleuren lopers. Voor een bedrukte loper of tapijt met eigen logo heb je de keuze uit maar liefst 46 verschillende kleuren! Wij hebben ook Vinyl met full colour opdruk. Ideaal voor een tijdelijke of langdurige actie of doorvoering van uw huisstijl. Door de hoge resolutie van de print ontstaat een verbluffend resultaat. Wil je de lopers eerst in het echt beoordelen voordat je je geprint vinyl bestelt? Vraag dan onze gratis loper stalen aan. Van deurmat met logo tot aan lange loper met logo: neem voor meer informatie over alle mogelijkheden en voor persoonlijk en deskundig advies even contact met ons op.

Geef een eigen twist aan je loper: laat je tapijt bedrukken

Bij Rodelopers.com vind je de juiste gepersonaliseerde logo mat voor iedere gelegenheid, van duurzame luxe lopers, een outdoor printloper tot eenmalige droogloopmat met logo. Al onze geprinte matten zijn van goede kwaliteit en veel van de lopers zijn volledig recyclebaar, dus ook voor kortstondig gebruik zijn onze lopers met logo goed geschikt. Een loper of deurmat personaliseren zorgt niet alleen voor een feestelijke binnenkomst, maar je creëert tegelijkertijd een stukje herkenning. Klanten weten meteen waar ze binnenstappen en ervaren onbewust een stukje verbondenheid met je merk. Commercieel gezien dus hartstikke handig, zo’n bedrukte loper of deurmat met logo.

Mat met logo kopen?

Een lopers met logo kopen of beurstapijt drukken? Rodelopers.com is al jaren specialist op het gebied van lopers en tapijt. Bij ons vind je kwaliteit tegen een scherpe prijs, en profiteer je van een super snelle levering. Boven de €250 betaal je in Nederland bovendien geen verzendkosten, dus doe snel een aanvraag en ontdek of jij jouw bedrukte loper binnenkort gratis bezorgd krijgt!

per pagina
Aflopend
per pagina
Aflopend